Kategori Barangan Kelengkapan Rumah Dari Amway

Banyak barangan kelengkapan rumah dari Amway yang ramai tak tahu. Meh sini sis beritahu. Lepas ni, korang nak barang-barang rumah tu boleh beli direct dekat kedai atau cawangan Amway. Salah satu cawangan yang sis selalu sangat pergi adalah dekat Wangsa Maju. 




Kenapa beli di Amway barang-barang rumah? Sebab barang Amway ni memang berkualiti, tahan lama dan lebih jimat u all tau tak. Ubat gigi selalu beli kat pasaraya tu tahan 2 bulan. Tapi ubat gigi Amway tahan sampai 4 - 5 bulan! 

Macam tu juga la dengan periuk nasi dan iron nya, banyak kelebihan luar biasa daripada barangan elektrik yang lain. Jom lihat kategori barangan kelengkapan rumah dari Amway.


  • Suplemen Asas 
  • Kesihatan Kanak-kanak 
  • Kesihatan Dewasa 
  • Kesihatan Umum 
  • Keimunan 
  • Pengurusan Berat Badan 
  • Pek Kesejahteraan 
  • Aksesori Kecantikan 
  • Penjagaan Kulit Solekan 
  • Aksesori Haruman 
  • Dandanan Diri  
  • Penjagaan Badan 
  • Penjagaan Rambut 
  • Penjagaan Mulut 
  • Penjagaan Kanak-kanak 
  •  Produk Rumah Lain 
  • Makanan & Minuman 
  • Barangan Peribadi 
  • Peralatan Senaman & Kesihatan 
  • Produk Bayi & Kanak-kanak 
  • Automotif Perayaan 
  • Keharmonian Kediaman 
  • Rawatan Udara 
  • Rawatan Air 
  • Perkakas Memasak 
  • Penjagaan Kain Cucian 
  • Penjagaan Pinggan Mangkuk 
  • Penjagaan Permukaan 
  • Penjagaan Kereta 
  • Penggera Rumah Lain-lain

Banyak kan? Kalau nak tengok barang-barang amway, jom pergi cawangan berdekatan atau lihat dilaman web Amway.

Tiada ulasan:

WAJIB BACA

Kurma Ajwa Asli Madinah : Ciri-ciri, Khasiat, Kelebihan, Harga Terkini

Kurma Ajwa merupakan kurma bangsawan atau kurma nabi yang bertekstur lembut, kering yang lembab, halus dan sangat lazat dari Arab Saudi. Me...