Kategori Barangan Kelengkapan Rumah Dari Amway - Rina Zul

Rabu, 29 Mei 2019

Kategori Barangan Kelengkapan Rumah Dari Amway

Banyak barangan kelengkapan rumah dari Amway yang ramai tak tahu. Meh sini sis beritahu. Lepas ni, korang nak barang-barang rumah tu boleh beli direct dekat kedai atau cawangan Amway. Salah satu cawangan yang sis selalu sangat pergi adalah dekat Wangsa Maju. 




Kenapa beli di Amway barang-barang rumah? Sebab barang Amway ni memang berkualiti, tahan lama dan lebih jimat u all tau tak. Ubat gigi selalu beli kat pasaraya tu tahan 2 bulan. Tapi ubat gigi Amway tahan sampai 4 - 5 bulan! 

Macam tu juga la dengan periuk nasi dan iron nya, banyak kelebihan luar biasa daripada barangan elektrik yang lain. Jom lihat kategori barangan kelengkapan rumah dari Amway.


  • Suplemen Asas 
  • Kesihatan Kanak-kanak 
  • Kesihatan Dewasa 
  • Kesihatan Umum 
  • Keimunan 
  • Pengurusan Berat Badan 
  • Pek Kesejahteraan 
  • Aksesori Kecantikan 
  • Penjagaan Kulit Solekan 
  • Aksesori Haruman 
  • Dandanan Diri  
  • Penjagaan Badan 
  • Penjagaan Rambut 
  • Penjagaan Mulut 
  • Penjagaan Kanak-kanak 
  •  Produk Rumah Lain 
  • Makanan & Minuman 
  • Barangan Peribadi 
  • Peralatan Senaman & Kesihatan 
  • Produk Bayi & Kanak-kanak 
  • Automotif Perayaan 
  • Keharmonian Kediaman 
  • Rawatan Udara 
  • Rawatan Air 
  • Perkakas Memasak 
  • Penjagaan Kain Cucian 
  • Penjagaan Pinggan Mangkuk 
  • Penjagaan Permukaan 
  • Penjagaan Kereta 
  • Penggera Rumah Lain-lain

Banyak kan? Kalau nak tengok barang-barang amway, jom pergi cawangan berdekatan atau lihat dilaman web Amway.

Tiada ulasan: