TESTIMONI #2 JUS AIMRA'A: PAYUDARA BESAR, PERUT KEMPIS - Rina Zul

Ahad, 22 September 2019

TESTIMONI #2 JUS AIMRA'A: PAYUDARA BESAR, PERUT KEMPIS



Customer sis terkejut sangat selepas minum Jus Aimra'a dalam sebulan. Katanya aset payudara terlalu besar selepas minum. Kan sis dah cakap, kesan herba pueraria mirifica semulajadi memang terbaik! Kalau aset besar, mestilah yang bawah tu pun besar. Sebab pueraria mirifica herba ni memang memantapkan aset-aset kewanitaan seperti payudara dan punggung. 

Ha gitew. Kelas kau! 

"ASET BESAR SANGAT, PERUT KEMPIS, BUAH DADA MEMBESAR"

Wauhhh, mengancam sangat tuh. Aumm patutlah suami asik puji dan berkepit dengan kita semacam je.




Katanya, nak stop dulu minum sebab aset payudara dah besar. Sebenarnya, ia memang memantapkan. Kalau korang badan flat atau memang tak de bentuk payudara, memang pergghh lepas ni naik sikit-sikit, saiz 32 jadi 34 jadi 36 jadi 38 gitu. 

Wah teruja sangat-sangat kan. Paling best lagi, perut kempis. Memang boleh kurus sebab kandungan acai beri dan apple juice amat membantu merampingkan tubuh badan sis. 

Suami sis suka sangat sis minum jus Aimra'a ni, bila sis tak minum, dia yang ingatkan. Nampak tak kesannya tu bukan je kita dapat tubuh badan yang ideal, tapi kita dapat puaskan hati dan nafsu suami pulak. oopsss!



Tiada ulasan: