RINA ZUL

Jumaat, 27 Ogos 2021

[VIRAL] RAHSIA BADAN KURUS,  PAYUDARA BESAR, KULIT CANTIK

Perempuan mana tak nak cantik? Semuanya nak cantik, badan solid, bergetah, seksi dengan bentuk tubuh yang menarik hati para suami dan lelaki.  Bila ada masalah wanita seperti haid tidak stabil, kulit kusam, susah nak ikut cara kawal makan yang betul, keputihan, masalah payudara kecil dan kendur, mesti rasa tak yakin diri kan. Ataupun sikit-sikit sensitif bila laki tengok perempuan lain, like gambar facebook kawan perempuan. 

Ada pula orang yang ada masalah cepat sangat terasa dan tahu yang pasangannya tak puas hati dengan dia. Kenapa? Salah satu puncanya sebab tubuh badan tak menarik, aset payudara tak besar dan macam-macam lagi. 

Tapi kadang-kadang pasangan mana nak tunjuk dia tak puas hati, dia diam-diam jer. Lepastu si wanita ni mulalah rasa insecure, lepastu tercari-cari cara besarkan payudara pulak eh ahaha Haiiiihhhh! Ada pula yang nak diet, tapi tak tahu cara diet mudah yang berkesan untuk diamalkan.


Ramai perempuan yang nak tahu cara cantik seperti dibawah, tetapi nak lakukan tindakan dan nak dapatkan hasil amat-amat susah. Antaranya adalah:

  • Nak tahu Cara kuruskan badan berkesan
  • Nak tahu Cara besarkan payudara dan payudara mantap
  • Cara cantikkan kulit wajah dan tubuh badan
  • Nak tahu cara hilangkan jeragat dan cara hilangkan jerawat kulit wajah
  • Cara kawal makan yang berkesan serta cara diet mudah

Sebab tulah ada kawan rina seorang ni nekad nak buat pembedahan nak besarkan payudara dari muda lagi umurnya. Katanya tak ada lagi cara besarkan payudara yang sesuai dengan dia. Sabarrrr, Sabar, sebenarnya ada cara tauu untuk besarkan payudara dan dapatkan tubuh badan ideal dan badan cantik ni.

Tapi ramai wanita takut nak cuba apa-apa jenis produk dalaman wanita ni, antara sebabnya adalah kerana mereka takut, tak yakin dan tak percaya betulkah berkesan dengan makan produk? Ya, selama ni tak berkesan tu mungkin dah termakan produk sampah! Atau salah cara! atau produk yang korang tersilap pilih.

Sama juga dengan skincare, asik tepek macam-macam krim dekat muka, sedangkan taktahu pun cara cantikkan kulit wajah, cara hilangkan jerawat dan cara hilangkan jeragat wajah dengan berkesan.

cara besarkan payudara
Saja nak interprame kat sini


Siapa ada masalah macam ni?


  • Tak tahu cara nak besarkan payudara, tegang dan dapatkan bentuk badan idaman
  • Takut nak makan sebarangan produk kesihatan dalaman dan luaran wanita
  • Takut kesan sampingan produk makanan tambahan yang diambil
  • Kandungan produk yang tak sesuai
  • Perlu kawal makan tapi tak kenyang dan takut berlapar
  • Tak percaya produk dari kilang OEM
  • Tak tahu nak selesaikan masalah atau kekurangan diri
  • Percaya dengan hanya bersukan sahaja, badan boleh cantik tapi tidak rupanya.
  • Tak tahu cara kawal makan berkesan, cara diet mudah dan cepat kenyang
  • Tak tahu cara cantikkan kulit wajah, cara hilangkan jerawat dan cara hilangkan jeragat wajah.


Bahaya, Wanita Tersalah Langkah Sebab Nak Cantik! 


Pakai Susuk

Buat Pembedahan Besarkan Payudara

Buat Pembedahan Sedut Lemak

Suntik itu ini ke kulit


Sebab tu tak tahu nak cantik macam mana, betul tak?

Sabar banyak-banyak semua ya, ramai takut masalah di atas, tapi masukkan filler besarkan payudara korang tak takut ker? Meletup ker apa ker nanti? Tak lama lagi teknologi 5g dilancarkan, so kalau sesuatu produk kandungan tu ada bahan chemical pun effect juga pada tubuh badan dan kesihatan. Itulah orang kata, nak cantik ni mahal! Kena keluarkan kos. Cara besarkan payudara pun kenalah guna cara yang selamat dan dipercayai.

Tapi ramai wanita yang tersilap, mereka lebih suka nak cantik dengan benda yang terlalu rare seperti buat pembedahan plastik, pakai susuk, cucuk filler breast dan sebagainya. Lepastu kalau beli produk pula nak produk mahal beribu-ribu, lepas tu bising tak ada kesan pula. 

Ada juga wanita yang nak cantik, nak kuruskan badan dan nak diet, tapi tak tahu cara diet mudah yang berkesan. Silap cara diet, boleh terkena gastrik tau! jangan main-main. 


AWAS, WANITA TAKKAN CANTIK JIKA ADA MASALAH INI:



Nak tahu korang cantik atau tidak, jom lihat senarai masalah ini. Siapa Wanita yang Alami Masalah Dalaman Dan Luaran Wanita Sebegini? Kena cepat-cepat fikirkan penyelesaian sebelum keadaan jadi lebih buruk. 

Sebabnya makin berusia seseorang, masalah dalaman dan luaran wanita ini akan menyebabkan penuaan yang teruk, bentuk badan yang lebih tua dan menampakkan anda lebih tua dari umur. Paling teruk, tahap kesihatan tu takut terdedah kepada kanser, sakit kronik dan lain-lain lagi.

Antara masalah dalaman dan luaran yang sangat penting perlu anda beri perhatian adalah seperti berikut: 


1#  Kulit Kering, Gelap, Berjerawat, Berkerutu (Tak Flawless dan Clear)

Tak yakin dengan diri, rasa tak cantik, bila orang tengok jer rasa malu la. Sebab kulit wajah kusam tak bermaya, kulit kering dan berkerutu. Tu tak kira lagi ribuan jerawat yang menepek dekat wajah dan jeragat yang susah sangat nak hilang tu. Macam-macamlah masalah kulit, paling menyampah sebab kulit gelap tak tahu nak tonyoh apa lagi.

Dah ikut macam-macam tips dan cara cantikkan kulit wajah, cara hilangkan jerawat dan cara hilangkan jeragat tapi tak berkesan. Masih lagi berbintik-bintik, kulit berkerutu tak hilang-hilang, kulit masih tak cantik! 


2#  Badan Letih, Tak Bertenaga, Lemau Lesu

Sebagai wanita, kalau kita lemau lesu letih je manjang memang tak ke mana, memang berat pun akan meningkat, kulit kusam dan aktiviti harian kita pun tak produktif. So penting sangat untuk kita bertenaga setiap hari dalam apa jua kita lakukan. Barulah nampak ceria dan cantik! Takdelah asyik malas dan lemah je kan.

Kadang-kadang masalah tak bertenaga ni disebabkan pemakanan yang tidak sihat juga. Cara diet mudah penting supaya badan tidak terkejut, jangan diet dengan menyeksa diri. Itu akan buat badan lagi stress dan penat. Kalau nak diet pun, perlu cara diet mudah yang sangat-sangat sihat. 

Energy atau tenaga susah nak cergas, tak bermaya, dan masih lemau lagi. Tak dapat boost tenaga! Ini masalah utama wanita sebab setiap hari perlu guna tenaga.


3#  Sukar Diet, Lemak, Kolestrol Meningkat

Dalam tubuh kita semua, terdapat jenis kolestrol baik dan jahat. Kolestrol jahat itu yang akan menyebabkan seseorang ada penyakit seperti diabetis, obesiti dan lain-lain. Bila kita tak jaga makan, kolestrol kita akan meningkat. 

Jangan ingat kita kurus, kita tak perlu jaga kolestrol. Silap tu. Kalau kita tak jaga bab kolestrol dan lemak dalam badan, itu pun akan menyebabkan tubuh tak sihat dan cenderung untuk berat badan meningkat.  

Apabila berat badan meningkat, akan ada kesan dimana bila kita nak diet, kita akan sukar kawan makan, sukar diet. Jadi tahap kolestrol akan bertambah sebab kita tetap makan dan makan, tanpa keluarkan kalori dengan senaman. So apa lagi, penting untuk bersenam kalau kita sejenis susah kawal makan. 

Cara kuruskan badan yang lain juga boleh dicuba tetapi tetap akan memakan masa yang lama jika anda tidak kawal makan. Penting juga untuk tahu cara kawal makan yang betul dan cara diet mudah supaya kolestrol dapat dikurangkan dan lemak dihapuskan.


4#  Payudara Kecil Dan Kendur

Malu wehh, kalau dekat kursus kita kena tidur dengan kawan-kawan, nak salin baju pun malu takut kawan tengok tubuh badan kita tak ada bentuk payudara yang cantik pun. Aduh, ada orang tu dia lagi malu kawan-kawan dia mengata tubuh badan tak cantik.Tapi dekat suami dia tak kisah. 

Ada pula lebih malu dekat lelaki, tiba-tiba dah kawen tengok isteri dia bentuk breast pun tak ada. hehe. Bukan saja-saja tau sis cerita pasal ni, sebab kes macam ni ada sebenarnya! Sis pernah terbaca dekat kisah rumah tangga di Fb.

So kalau kita sendiri ada masalah tubuh badan aset payudara kecil dan kendur, tak berapa nak ada bentuk dan bentuk payudara tak berapa cantik, memang bahaya. Ada orang yang salahkan hormon wanita kuranglah itulah inilah. Jangan risau, sebenarnya kita boleh ikhtiar untuk dapatkan aset payudara yang cantik, besar dan tegang!

Bagaimana Cara Besarkan Payudara, Cara Kawal Makan, Ramping Dan Dapat Tubuh Idaman?


Kalau kita tertanya-tanya produk atau cara besarkan payudara, cara rampingkan perut, cara kawal makan dan dapatkan tubuh badan idaman, pasti ada yang kata kena makan jamu atau produk yang buang toksid. Tapi perasan tak, kebanyakan produk buang toksid ni cuma fokus untuk kurus, bukan fokus untuk cantikkan aset payudara wanita dan bukanlah cara besarkan payudara yang sebenarnya. Kalau makan jamu pula, kesan pada badan memang panas, ada orang yang tak sesuai.

Penting sangat untuk kita kenal apa yang sesuai untuk besarkan payudara, rampingkan perut, kawal makan dan akhirnya dapat tubuh badan idaman yang kita nak.  Antara salah satu herba terbaik untuk besarkan payudara dan tegangkan  payudara adalah Pueraria Mirifica.

Serius cakap, kalau korang ada amik apa-apa produk dari kandungan pueraria mirifica, itu terbaik! Sebab korang tak diet sangat atau apa, tetapi bahagian aset payudara dan punggung mudah terbentuk, bulat, mampat, padat dan seksi.


MEMPERKENALKAN LADY CHOC BOOSTER | Pueraria Mirifica Terdapat Dalam Lady Choc Booster



Percaya atau tidak, sekarang wanita tak perlu susah-susah makan jamu lagi, tak perlu sakit hati bila diet tak menjadi, tak perlu risau tak tahu cara kawal makan dan tak perlu risau akan risiko nak kena makan supliment yang tak diyakini lagi. 

Sebab hanya dengan minum Lady Choc Booster iaitu minuman air coklat untuk kawal makan ini, terus dapat khasiat pueraria mirifica (besarkan payudara wanita) sekaligus.

Memperkenalkan Lady Choc Booster untuk semua para wanita yang ingin sihat, cantik, yang nak besarkan payudara dengan selamat, nak kawal makan, diet mudah dan cantik luar dalam.


Alhamdulillah, produk macam ni yang rina cari sebenarnya dan the best is tak perlu paksa diri makan benda-benda pahit, masam dan sebagainya, just minum air coklat yang sedap ni jer.

Bukan apa, pueraria mirifica memang penting sangat untuk wanita yang nak cantik luaran dan dalaman. Dari segi dalaman, kita akan bebas dari kanser payudara, dari segi luaran payudara besar, montok, cantik dan menggiurkan para suami anda hehe.


Khasiat Lady Choc Booster | Kandungan Pueraria Mirifica 


Khasiat Terbaik Besarkan Buah Dada 

Lady Choc Booster yang mengandungi pueraria mirifica mempunyai khasiat yang sangat menakjubkan untuk wanita-wanita yang nak aset cantik. Amalkan minum Lady Choc Booster adalah cara besarkan payudara yang berkesan dan mudah untuk dapat tubuh badan ideal. 

Semua tahu bahawa pueraria mirifica adalah tumbuhan yang berasal dari Thailand yang dikatakan sangat bagus untuk pembesaran payudara atau buah dada. Dengan dapat mengawal makan, diet mudah, anda akan mendapat tubuh badan yang ideal cantik dan berkesan.




Khasiat Lady Choc Booster:

  • Mengandungi Phytoestrogen yang tinggi dalam memberikan banyak khasiat terhadap kesihatan terutama kaum wanita.
  • Menegangkan dan melembutkan kulit, melambatkan proses penuaan, menaikkan seri wajah
  • Membentuk tubuh badan dan payudara lebih padat. 
  • Menegangkan payudara
  • Membesarkan payudara
  • Membentuk lebih mampat, padat dan montok bagi payudara dan punggung
  • Menurunkan berat badan dan membakar lemak dengan cepat
  • Merawat keputihan, mencegah jangkitan dalam vagina, merawat masalah datang haid tidak teratur
  • Mengawal kolestrol dan mencegah diabetes



Besarkan Payudara Dan Membentuk Payudara Dengan Lebih Montok


Dalam bahasa Thai, ia disebut White Kwao Krua. Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat dan telah digunakan secara semulajadi untuk besarkan payudara dan menganjalkan payudara. 

Selain merupakan cara besarkan payudara yang berkesan dan selamat, pueraria mirifica juga dapat menegangkan payudara daripada kecil dan kendur menjadi lebih tegang dan besar. 

Sangat-sangat berkesan sekiranya kita mengambilnya secara berterusan dalam masa bermula sebab ia akan boost kan hormon dan lemak tisu payudara kita.  Macam ni mudahlah cara nak besarkan payudara dan punggung. Ini mula-mula rina pun tak percaya, tapi tengok testimoni ramai pengguna Lady Choc Booster ni memang best, lagipun minuman coklat ni memang sedap sangat-sangat. 



Menegangkan Payudara & Menganjalkan Payudara 


Phytoestrogens juga berfungsi memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Jadi hasilnya, payudara menjadi lebih besar, anjal dan mantap. 

Di samping itu, pueraria Mirifica dapat menjadikan payudara lebih tegang, dan bentuk lebih montok. Perghhh kalau konsisten makan produk yang ada pueraria mirifica cenggini, tubuh pasti menggiurkan! 

Wah nak kena beli terus 2-3 botol ni, minum air coklat jer, tak da lah bosan sangat, Sedappp pulak tu. Alhamdulillah syukur diperkenalkan dengan Lady Choc Booster dari Eryna Legacy ni. Hasil pun memang menakjubkan. Nak payudara besar, montok dengan punggung sekali, haa kena trylah sendiri minum. Memang berbaloi sangat harganya kalau nak dilihat dengan kesannya. Sangat-sangat berbaloi.



Cegah Pertumbuhan Sel Kanser Payudara, Elak Sakit Menopous

Khasiat dan kelebihan Lady Choc Booster Eryna Legacy juga adalah ia dapat mencegah dan membantut pertumbuhan sel kanser bagi mereka yang mempunyai kanser payudara. Ramai wanita yang risau takut menghidap kanser payudara, alhamdulillah tak perlu risau lagi kalau dari sekarang kita dah mula amalkan khasiat agent anti-kanser iaitu dengan mengamalkan Lady Choc Booster.

Selain itu,  Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica juga dapat mengatasi masalah osteoporosis, menghalang sakit ketika hampir menopause dan juga dapat mengelakkan pembentukan kanser akibat hormon yang tidak seimbang.  


Salah Satu Cara Kawal Makan, Mudah Diet, Ramping Dan Kurus


Sambil kawal makan, mudahlah untuk diet. Takkan terlalu lapar macam selalu, perut mudah kenyang dalam masa yang sama body makin cantik. Memang best, mesti kita semua nak tubuh badan idaman, payudara besar dan cantik. Yang penting selamat, kita tak perlu telan pil payudara, pil tinggi herba dan sebagainya. 

Lady Choc Booster adalah minuman tambahan coklat khas mempunyai kandungan pueraria mirifica terbaik untuk cantikkan kulit, payudara dan tubuh badan wanita, khasnya untuk para wanita yang ingin cantik dalaman dan luaran. Memang best sesuai untuk diet.



Produk Kecantikan Dalaman Dan Luaran Wanita Selamat Dan Berkesan

Untuk pengetahuan anda semua, 

Lady Choc Booster adalah produk Keluaran Eryna Legacy, perniagaan bumiputera yang sangat dipercayai dan diyakini. Halal, Ada logo MESTI, GMP dan lain-lain. Memang trusted produknya, Feedback dan testimoni pun sangat wow! Sememang ia telah membantu ramai wanita untuk mendapatkan tubuh badan yang lebih ideal, berkesan dan selamat.






ʟᴀᴅʏ ᴄʜᴏᴄ ʙᴏᴏꜱᴛᴇʀ ᴅᴀɴ ᴡᴏᴍᴇɴ'ꜱ ᴍᴜʟᴛɪ & ᴀɴᴛɪᴏxɪᴅᴀɴᴛ juga mengandungi bahan-bahan premium dan memberikan kesan dalam SEMINGGU. Produk yang bukan sahaja berkesan, sedap tetapi harga juga berpatutan. Kalau repeat beli, memang tak menyesal. Alhamdulillah rina pun dah cuba, memang best. Terus repeat lagi! Jom lihat apa pula Women's Multi & Antioxidant dari Eryna Legacy.


Women's Multi & Antioxidant Eryna Legacy


Selain dari Lady Choc Booster, Eryna Legacy pakar dalam penjagaan dalaman dan luaran wanita terutamanya kulit.  Women's Multi & Antioxidant juga boleh diambil sebagai minuman tambahan untuk kulit lebih cantik dan lembut bagi para wanita. Women's Multi & Antioxidant sangat kaya dengan antioksidan yang berfungsi untuk kulit sihat, cerah dan bebas dari segala radang. 

Antara masalah kulit yang selalu berlaku dalam kalangan wanita adalah muka berjerawat, muka berjeragat, muka berminyak, kulit wajah gelap yang sukar untuk cerah dan mereka yang memiliki kulit wajah kasar.

Women's Multi & Antioxidant bukan sahaja dapat hilangkan jeragat, hilangkan jerawat dan menjadikan kulit wajah lebih licin dan cantik, tetapi ia juga sangat berkesan dalam mencerahkan kulit.

Paling best, Women's Multi & Antioxidant ini kesannya kulit akan putih dalam masa 14 hari. Alhamdulillah. Rina dah cuba, rasanya pun memang sedap. Kandungan Women Multi Antioxidant ini adalah L Cystine, Asthaxantine dan Ekstrak bunga Sakura. Pengambilan secara konsisten sangat best sebab rasanya pun sedap sangat-sangat.


Antara khasiat kandungan Women's Multi & Antioxidant adalah seperti berikut:


L Cystine

Kandungan Women's Multi & Antioxidant dari Eryna Legacy ini dapat mencerahkan kulit, mengurangkan kedutan dan tampak muda serta melambatkan proses penuaan.


Asthaxantine

Women's Multi & Antioxidant sangat kaya antioksidan yang sangat bagus untuk kulit, mata, otak dan otot. Ia juga menyokong sistem imunisasi badan, menguatkan tubuh badan dan memberi tenaga luar dalaman wanita.


Ekstrak bunga Sakura

Women's Multi & Antioxidant juga dapat menjadikan kulit lebih cerah, tegang, lembap dan berseri. Makin cantik, glowing, bersih dan licin kulit wajah jika amalkan Women's Multi & Antioxidant secara konsisten.


22 vitamin & mineral

Kandungan Women's Multi & Antioxidants sangat kaya dengan vitamin dan mineral. Ia berfungsi memberi kebaikan untuk kulit wajah dan tubuh badan para wanita. Kulit akan lebih cerah, licin dan mudah untuk hilangkan jerawat dan jeragat.


Kelebihan Woman Multi Antioxidants Eryna Legacy


  • Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Pantas

Sama seperti Lady Choc Booster, Women's Multi & Antioxidant Eryna Legacy sangat sesuai sebagai energy booster, produk mudah kenyang dan paing menarik, ia dapat menurunkan berat baik dengan cepat dan pantas. 

  • Dapat Kawal Makan Dengan Baik

Women's Multi & Antioxidant Eryna Legacy sangat sedap, rasa seperti jus. Ia dapat mengawal makan dengan baik dan membuatkan lebih mudah untuk kita diet atau kawal makan. Lepas ni, tak adalah asyik lapar je sampai ke tengah malam , justeru Women's Multi & Antioxidant Eryna Legacy ini dapat kurangkan kadar kolestrol dari tubuh badan kita. 

  • Menguatkan Tulang Dan Otot

Nak jadi wanita yang kuat luaran dan dalaman, perlulah ada 1 vitamin booster yang sangat sesuai sebagai imun sistem. Women's Multi & Antioxidant dapat menguatkan antibody, dapat kuatkan tulang dan otot tubuh badan.

  • Kulit Wajah Lebih Cerah, Mulus, Halus, Cantik

Dengan mengamalkan Women's Multi & Antioxidant Eryna Legacy ini, kulit akan lebih mulus, halus dan cantik. Dalam 14 hari sahaja anda akan nampak perbezaan kulit dimana kulit lebih cerah dan putih. Minum Women's Multi & Antioxidant ini adalah ikhtiar untuk cantikkan kulit wajah juga.

Bagaimana dengan jeragat dan jerawat? Sudah pasti Women's Multi & Antioxidant juga dapat hilangkan jerawat dan jeragat kerana ia mengandungi L-cysteine. Ia akan menjadikan sel-sel kulit wajah lebih cantik, membaiki sel kulit wajah yang rosak serta membina sel kulit baru yang cantik.


  • Meningkatkan Metabolisma Badan Dan Sokong Sistem Imunisasi

Wah, siapa sangka Women's Multi & Antioxidant ini juga dapat menguatkan sistem imunisasi dan meningkatkan metabolisme tubuh badan. Ini bermaksud, selain memberi tenaga, lebih mudah untuk wanita mencegah diri daripada segala penyakit dan supaya antibody lebih kuat.

Women's Multi & Antioxidant dari Eryna Legacy juga sangat kaya dengan antioksidan. Wajah dan kulit akan tampak lebih awet muda, bak kata orang, muda dari usia sebenar. Bestnya, suami tengok pun kata kulit u makin muda. OMG!

Salah satu fungsi Women's Multi & Antioxidant ini juga adalah ia dapat melambatkan penuaan wajah. Justeru, ia akan menghalang masalah kedutan kulit wajah.

  • Menguatkan Kuku, Rambut Dan Kulit

Selain dari mencantikkan kulit, Women's Multi & Antioxidant ini juga berfungsi menguatkan kuku dan rambut. Khasiatnya sangat bagus untuk para wanita yang ingin cantik dalaman dan luaran. Kalau nak segala-galanya cantik, consume 1 sachet WMA, pun dah rasa perubahannya. Alhamdulillah.

Sebelum Minum Woman Multi Antioxidants Eryna Legacy



Sebelum Minum Woman Multi Antioxidants Eryna Legacy




Lady Choc Boost Dan Woman Multi Oxidant - Eryna Legacy

Macam rina, rina sendiri amalkan kedua-dua Produk dari E'ryna Legacy ni. Lady Choc Booster dan Women's Multi & Antioxidant. Keduanya sangat penting dan bagus untuk dalaman dan luaran wanita.

Tapi rina paling jatuh cinta dengan Lady Choc Booster Eryna Legacy ni sebab dia sedap, rasa coklat! Paling best sebab ada kandungan pueraria mirifica, apa lagi, Dapatlah mantapkan aset payudara kita. hehehe (gelak malu).


Lady Choc Boost Dan Woman Multi Oxidant adalah kedua-dua produk yang sangat elok diamalkan oleh wanita moden masa kini. Tak perlu makan jamu panas-panas badan lagi, tak perlu minum air kunyit bagai macam zaman dahulu. Sebab dalam Lady Choc Boost sendiri sudah kaya pueraria mirifica, boleh dijadikan cara kawal makan yang lebih baik, lebih kurus, ramping dan paling penting dapat bentuk payudara dan tubuh seperti yang diidamkan.

Begitu juga dengan Woman Multi Oxidant yang sangat bagus diamalkan untuk kulit. Bahan semulajadi terbaik untuk kulit ini kaya dengan 22 vitamin dan mineral. Jika anda mempunyai masalah kulit, atau ingin kulit lebih cerah dalam masa 14 hari, nampak perubahannya, boleh cuba amalkan 𝗪𝗢𝗠𝗘𝗡'𝗦 𝗠𝗨𝗟𝗧𝗜 & 𝗔𝗡𝗧𝗜𝗢𝗫𝗜𝗗𝗔𝗡𝗧 ini.

Kalau nak tubuh badan aummmm montok, cantik, senang nak pikat hati suami korang, cepat-cepat kena cuba Lady Choc Boost. Rina suka sangat-sangat yang tu..makin mudah nak pikat suami lepas minum sebotol hehe. Suka gila hahaha
(gelak malu) Sebab tu dah repeat ni. Oh ya, kalau korang nak beli dekat shopee pun ada juga tau. Boleh tengok link di bawah.





Ahad, 22 Ogos 2021

Awas Kempen Bangkit Richworks! Ini Harga Seminar Dr Azizan 2021

Tolonglah jangan percaya dengan kempen Bangkit Richworks yang baru-baru ini tular, kononnya ramai usahawan terkesan dengan pandemik Covid19 dan perlukan bimbingan untuk bangkit bisnes dari krisis 3.0! Ramai juga yang tak tahu harga seminar Dr. Azizan 2021 yang sebenarnya.

Kenapa sis cakap jangan percaya, anda kena faham konsep dia. Apa kempen Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 ini sebenarnya? Apa objektifnya, kenapa tiba-tiba? Richworks ni siapa? Kalau korang tak tahu semua benda ni, mudah-mudah je nak percaya, usaha takkan menjadi sebab you tak trust the process, tak serah pada yang pakar, tak kenal siapa guru yang korang nak belajar tu.

Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta. Sebab tu, kalau nak join kempen Bangkit Dr Azizan Osman ni, kena tahu betul-betul apa sebenarnya ni. Jangan buang masa korang dengan benda yang korang nak try-try, cuba-cuba, tengok-tengok dulu, dan lain-lain benda yang tak pasti. Yakinlah dengan apa yang korang nak buat, macam mana nak yakin? Kena ada ilmu, walaupun cuma kenali apa yang korang nak.


Bunyi macam terlalu prihatin, maklumlah sis juga adalah seorang seller dan merupakan salah seorang usahawan Richworks yang juga bermula bisnes dari rumah 2021 tetapi asalnya dah start bisnes tu pada Mac 2020, masa tu PKP pertama dilaksanakan. 

Pada bulan 8, 2020 pula adalah waktu yang sis baru kenal Richworks serta pengasas Richworks International Datuk Dr Azizan Osman yang hangat diperkatakan ramai orang dalam bidang usahawan. Pada masa tu, sis sendiri telah sertai zero to million richworks dan kemudian terus mengikuti program Richworks yang seterusnya. 

Jadi, nak kata pengalaman belajar dengan Richworks tu memang ada. Sebab tu, sis nak korang tahu apa yang sis nak sampaikan ni. Harap-harap korang buka mata, buka hati dan lihat apa yang betul sebenarnya. Sebelum sis dedahkan, sis nak kongsikan sedikit maklumat tentang siapa Datuk Wira Dr Azizan Osman dan apa program Richworks.




Datuk Wira Dr Azizan Osman Dan Program Richworks


Siapa tak kenal Datuk Wira Dr Azizan Osman? Pasti ramai yang sudah kenal beliau kan? Sebelum Richworks ditubuhkan lagi, Datuk Wira Dr Azizan Osman sudah mula berkecimpung dalam bidang usahawan dan mengajar para usahawan berkaitan perniagaan. Beliau juga berpengalaman dalam marketing dan sales dalam menguruskan client-client besar seperti HSBC, TM Streamyx dan banyak lagi.

Richworks telah ditubuhkan sejak 2008 lagi dan sehingga sekarang, sudah 13 tahun mereka berpengalaman. Menariknya, sesiapa sahaja pun boleh hadir ke kelas atau seminar Richworks sebab bimbingan yang diberikan adalah mengikut tahap perniagaan kita semua. Jadi, ilmu yang kita dapat tu memang tepat selari dengan apa yang bisnes kita perlukan. 

Program Percuma Richworks


Berikutan pandemik sejak PKP 1.0 dulu, Richworks dah buat banyak program Live Event dan Virtual Online secara percuma. Lebih 800,000 orang yang turut serta dalam program seminar Richworks pada musim PKP lalu.

Sebelum pandemik pula, lebih dari 700,000 orang telah mengikuti program RichWorks secara fizikal (bukan online) bermula dari tahun 2008 sehingga tahun 2019 iaitu kira-kira dalam tempoh 11 tahun. Bermaksud, Richworks memang sangat terkenal dari dulu lagi sebagai seminar bisnes dan sebagainya.

Untuk pengetahuan korang, program-program FREE ini hanyalah sekadar 3 hari, ada yang 12 malam, ada yang bersiri-siri, memang tak cukup untuk nak tukar seorang usahawan dari kosong hingga berjaya capai jutaan ringgit dalam tempoh sebulan tapi RichWorks berjaya bantu Usahawan capai RM1 juta Pertama dalam tempoh 6-12 bulan.

Dulu rina susah nak percaya, nak sebut juta-juta pun tak sanggup, rasa malu. Tapi Alhamdulillah bila rina sendiri pernah hadir ke Program Percuma Richworks, Rina lebih yakin, nampak hala tuju, matlamat dan paling penting Richworks memang bagi result pada bisnes kita jika kita benar-benar komited untuk belajar.

Berikut adalah antara Program Percuma dari Richworks yang sebelum ni:







Banyak lagi sebenarnya tau, tapi rina cuma kongsikan beberapa saja kat sini. Tapi boleh dikatakan hari-hari kita dapat ilmu baru di dalam Channel Telegram Richworks. Memang nampak sangat harga seminar Dr Azizan 2021 memang zero kos, 100% adalah percuma. Banyaknya richworks bantu usahawan, Alhamdulillah. 

Ada Ker Usahawan Richworks Yang Berjaya?


Dalam program dan kelas Richworks ni macam-macam jenis usahawan ada, dari pelbagai sektor bisnes. Konsep dan module yang digunakan adalah sama tapi diaplikasikan kepada bisnes masing-masing ada caranya, bergantung kepada masalah sesebuah bisnes itu juga. 

Itulah kelebihan apa yang Richworks bantu usahawan sebenarnya. Jadi, bila ada ilmu dan dibimbing oleh syarikat multinasional yang merupakan penganjur seminar keusahawan terbesar Asia Tenggara ini, jangan terkejut jika hidup korang lepas ni berubah. 

Tak percaya? Korang pernah tengok billboard dekat Highway, ada tentang jenama Bantal DAG, Nurraysa, Noir Beauty, Eskayvie, Najeehah dan banyak lagi. Semua jenama dan pemilik bisnes tu adalah dari didikan Dr Azizan Osman dan Richworks. 

Bukan nak suruh semua pergi buat billboard, tapi apa yang sis nak sampaikan adalah Dr Azizan Osman dan team mereka memang pakar dalam industri Latihan Keusahawanan yang merangkumi pemasaran, jualan, perakaunan, percukaian, pematuhan, operasi perniagaan, pengurusan sumber manusia dan kepimpinan. Jadi, apa nak risau lagi kalau nak buat bisnes online kan?



Dari A-Z sehingga cukai, jualan, cara handle pekerja, cara buat sales dan macam-macam yang diajar oleh mereka. Tapi ada juga masalahnya nanti jika terus belajar dengan Richworks ni.

Masalahnya, bukan sahaja boleh tukar dari bisnes offline kepada bisnes online, Tetapi takut silap-silap sales naik sampaikan tak cukup stok, menangis weh sebab ejen marah stok tak cukup. Waktu sis tulis entry ni, sis pun tengah bersedih stok habatusauda habis 129 botol dalam masa 1 hari ni. Aduyai, stok dari suplier taktahu nak sampai bila.

Apa yang dia ajar sebenarnya sampai orang buat bisnes krik krik, tiba-tiba boleh meletup. Haiihhhh, itulah yang rina nak tahu sebenarnya sehinggalah inspired sangat dengan kisah anak didik Dr Azizan Osman dan Richworks ni. Sampai satu tahap, rina telah join mentorship Elite X bersama mereka. Sebelum tu, jom lihat statistik jumlah usahawan Richworks.


STATISTIK | JUMLAH USAHAWAN BERDAFTAR DENGAN RICHWORKS


2020 - 410,134 Usahawan

2021 sehingga Julai - 453,595 Usahawan

Jumlah Keseluruhan - 863,729 Usahawan


Lebih 2,305 orang usahawan telah menyertai Mentorship Richworks iaitu Elite X, Spire dan juga Titanium yang merupakan kelas lebih dekat di bimbing oleh Team Richworks dan Datuk Wira Dr. Azizan Osman sendiri. Tahukah anda semua, jumlah jualan dari keseluruhan ahli usahawan yang menyertai program mentorship ini adalah sebanyak 2.2 Billion Ringgit Malaysia. Banyak bukan? 

Dari mentorship Spire sahaja, seramai 280 orang usahawan telah capai 1 juta pertama! Ramai weh. Dan boleh dikatakan hampir kesemua usahawan ini bermula dari program percuma Richworks. Harga seminar Dr Azizan 2021 yang mereka sertai semuanya adalah percuma!



Ini bermaksud, Datuk Wira Dr. Azizan Osman dan Richworks International sendiri telah berjaya membantu ramai usahawan untuk menghasilkan sales yang cukup banyak, pendek kata mereka pakar membantu usahawan dalam mencapai 1 juta pertama dalam masa 6 bulan sehingga 3 tahun dari tempoh berniaga. 

Apabila lihat jumlah jualan yang cukup banyak, pasti kita teringat cukai, lhdn dan sebagainya? Jangan risau dan takut, Richworks sangat membantu usahawan semua dalam menyelesaikan masalah yang ramai takut dan tak reti ni! 

Untuk pengetahuan korang juga, Richworks adalah salah satu syarikat penyumbang yang terbesar juga untuk negara, yelah bayangkan berapa banyak disumbangkan kepada negara daripada nilai jualan mereka! Banyaknya manfaat yang diberikan kalau kita berjaya dalam bisnes kan :)

Paling menakjubkan, selepas hadir ke seminar Richworks, ada yang dalam masa beberapa hari sudah ada perubahan, ada yang cuba buat sesuatu yang dipelajari dan saksikan peningkatan masa tersebut!


Pengalaman Sertai Mentorship Richworks ELITE X


Alhamdulillah journey sertai Mentorship Richworks ELITE X ini adalah kenangan yang amat manis bagi rina sebenarnya. Memandangkan rina join seorang diri tanpa ada pengaruh dari mana-mana kawan, jadi tak ada fikiran negatif, dapat fokus belajar dan rina aim nak jadi usahawan Richworks yang berjaya jadi jutawan macam usahawan yang berjaya lain-lain juga.

Waktu mula-mula join kelas percuma Richworks iaitu Zero Kos Marketing, sales Rina selepas puasa 2020 haritu menjunam sebulan adalah bawah RM 100 - RM 1,000 sahaja. Kemudian, sambung kelas Zero To Million, dan MMM yang berlangsung 10 hari. Alhamdulillah jualan meningkat, betul-betul nampak peningkatan sebenarnya sebab dari jumlah jualan ratusan dan seribu tu boleh naik sehingga RM 5,000 dan ke atas.

Tapi satu masa tu Rina stuck dekat situ. Jualan tak naik-naik dah. Walaupun richworks nak bantu ramai orang, tapi kalau diri sendiri tak nak bantu diri sendiri, macam mana nak berjaya kan? Rina pun buat keputusan untuk daftar sebagai Elite X Richworks pada tengah bulan Februari 2021. 





Dalam Elite X, macam-macam ilmu diberi Alhamdulillah setiap hari pasti ada ilmu baru, pasti rasa terpaksa nak belajar dan bertindak, kalau sebelum ni malas, tapi bila ada circle kita akan jadi laju nak buat, terpaksa buat dan terpaksa berjaya. 

Buat bisnes dari rumah 2021 musim pandemik ni pun masih boleh belajar online sebab Richworks sediakan Richworks On Demand dan Richworks Academy kepada semua Elite X. Ilmu dalam tu sangat-sangat proven success, perghhh memang gila-gila boleh berjaya kalau kita KOMITED dan follow jer apa yang Datuk Wira ajar.

Alhamdulillah lepas join Elite X dalam beberapa bulan, asbab belajar, rina dapat pecah telur sales 5 angka sebulan dan seterusnya. Jual kurma Ajwa jerrrr waktu tu. Dan Resultnya yang boleh rina kongsi sedikit asbab belajar dengan Richworks




Rezeki memang tak salah alamat, tapi kalau kita tak ada dekat alamat tu, macam mana rezeki nak datang. Serahkan semua pada yang pakar, Richworks nak bantu ramai orang sebenarnya. Sebab tu, sejak PKP dari dulu lagi, Richworks ada buat program pembelajaran secara Virtual PERCUMA 100% seperti Program Zero Kos Marketing 2021, zero to million Richworks, Richworks Bootcamp, Workshop Kuasai Social Media dan banyak lagi. Dan seperti usahawan Richworks yang lain juga..rina juga bermula dari seminar-seminar percuma ni.

Perumpamaan mudah, seperti pergi universiti belajar dalam sebuah kelas dihadiri 50 orang pelajar. Cuba korang bayangkan, belajar dengan guru yang sama, waktu yang sama, tempoh masa yang sama, tapi adakah semua pelajar akan dapat keputusan yang sama? Jawapannya sudah tentu tidak, semua berbalik kepada diri sendiri sama ada teruskan usaha, melakukan perubahan dan tindakan berterusan.  Jadi, bila dah pergi kelas, kenalah beri komitmen sepenuhnya, belajar betul-betul kalau kita serius nak bina bisnes berjaya.


Datuk Wira Azizan Osman | Richworks Nak Bantu Ramai Orang



Datuk Wira Dr Azizan Osman dan Richworks sangat nak bantu ramai orang terutamanya usahawan yang nak selamatkan bisnes, yang tiada income waktu PKP ni, yang baru nak mula bisnes dan sesiapa sahaja. 

Difahamkan DWDAO juga telah ke SILICON VALLEY pada 2017 untuk belajar bersama pakar-pakar di sana tentang digitalisasi, sekembalinya Datuk Wira Dr Azizan Osman terus berkongsi tentang transformasi digitalisasi dan kepentingannya sebelum wujudnya Covid-19 ini lagi. Apabila berlakunya musim pandemik, beliau dan seluruh Team Richworks sangat aggresif dalam membantu ramai usahawan. Sebab tu Rina pilih Richworks berbanding seminar atau kelas-kelas online bisnes yang lain.

Datuk Wira Dr Azizan Osman ni, beliau punya passion nak lihat anak bangsa usahawan ini berjaya. Walaupun banyak orang skeptikal dan fikir negatif namun beliau tetap sungguh-sungguh bantu usahawan yang nak berjaya. Percaya kepada proses Insyallah kita semua akan berjaya. Tapi kenalah buat tindakan pertama, jom sertai kempen Bangkit Richworks yang akan diadakan pada 27 sehingga 29 Ogos ini. 


Harga Seminar Dr Azizan 2021


Dari segi harga Seminar Dr Azizan Osman 2021 pula, mungkin ada yang akan kata, jika nak bantu kenapa tak bagi harga seminar Dr Azizan Osman ni semuanya PERCUMA? Suka atau tidak, setiap penganjuran latihan dan program bimbingan melibatkan kos, masa, tenaga dan team yang bantu mempersiapkan dan memastikan ia berjalan.

Namun, Tiada paksaan untuk sesiapa untuk ikuti program lain ianya pilihan anda sendiri. Melalui program-program percuma pun,  seseorang usahawan itu boleh mendapatkan hasilnya jika dia bertindak, komited dan terus konsisten.

Harga seminar Dr Azizan 2021 adalah sangat-sangat berbaloi jika dibandingkan dengna ilmu perniagaan yang diberikan. Bila ilmu dah ada, apa lagi? Usahawan kena terus buat tindakan dan terus gapai kejayaan! Jangan tunggu lagi, cepat-cepat bangkit terus. Richworks sentiasa pegang tangan kita.


MASA KITA SEBAGAI PENIAGA DAH SEMAKIN SUNTUK, SANGGUP GULUNG TIKAR KER?


Sedar atau tidak, bermula dari PKP 1.0 dulu, sebanyak 100,000 PKS telah gulung tikar (tutup bisnes) dan setelah lanjutan PKP 3.0 sehingga 28 jun, 40% PKS gulung tikar akibat Covid-19. Kau rase? Haaa mak oi, ramai tu kan! Baru ni rina terkejut juga baca pasal jenama-jenama besar yang gulung tikar. Ya Allah, mengucap sebab terfikirkan bisnes kita macam mana.

Bagi apa jua sektor bisnes, setiap masalah pasti ada penyelesaian. Ingat tu, salah satunya kita dah kena beralih ke era digital sebab kita dah hidup di zaman norma baharu. Percayalah, zaman ni memang makan masa yang terlalu lama untuk jadi normal macam dulu. Ada pula kata zaman ni takkan habis. Wallahualam. Apa pilihan yang kita ada? Tak ada. Kita kena terima dan guna cara baru untuk berniaga iaitu jadi seorang DigitalPreneur.

Rina bersyukur sangat bila dapat berita tentang Kempen Bangkit Richworks yang bakal diadakan. Untuk pengetahuan korang, buat pertama kalinya, Mentor Usahawan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman akan mengadakan program khas Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 - Solusi Bisnes & Pemasaran Digital bagi mendorong kebangkitan usahawan ketika tempoh sukar ini.



Program Richworks dan pengasas Richworks International Datuk Dr Azizan Osman ni memang tak sama macam coach bisnes yang lain. Richworks sangat pakar dalam bisnes dan guna ilmu Proven Success (terbukti berkesan) sebab mereka pentingkan Result Matters (Ada hasil). Berapa banyak jutawan mereka dah lahirkan! 

Yang ni korang kena ikuti Facebook Richworks atau Telegram Richworks sebab mereka banyak jemput usahawan jutawan yang berjaya dibimbing untuk berkongsi di situ. Rugi kalau tak dengar.


Kenapa Anda Perlu Hadir Kempen Bangkit Richworks?


1. Nak Bangkit Dari Krisis 3.0 | Selesaikan Masalah Bisnes

Datuk Wira sebagai MenThor Usahawan tahu dan jelas apa yang usahawan perlu lakukan untuk dapat bukan saja bertahan malah BANGKIT dari krisis ini. Dengan keadaan Pandemik ni, penting sangat untuk setiap bisnes mulakan pemasaran digital supaya usahawan dapat bergerak lebih pantas.

Persoalannya, korang nak ketinggalan dalam bisnes atau nak bisnes lebih maju?


2. Sentiasa Sarat Dengan Ilmu Proven Success


Di Telegram Azizan Osman Official dan laman facebook milik beliau juga, dapat di lihat  hampir setiap hari ada sahaja aktiviti perkongsian ilmu, panduan dan perkongsian dari usahawan-usahawan yang berjaya termasuk dari Datuk Wira Dr. Azizan Osman sendiri.

Difahamkan juga, pada tahun lalu sahaja lebih daripada 700 usahawan di bawah program Mentoring RichWorks telah dapat menghasilkan jualan kumpulan sekitar RM2.2 bilion. Satu jumlah yang cukup besar dan sangat membanggakan.

Dengan sertai Kempen Bangkit Richworks ini, korang akan berada dalam circle usahawan positif dan berjaya, boleh lihat ramai usahawan Richworks berjaya dan belajar daripada mereka.


3. Kepakaran Richworks & Ramai Yang Berjaya


Dengan pencapaian, anugerah dan kepakaran Richworks serta pengasas Richworks International Datuk Dr Azizan Osman sendiri, anda kena join kempen Bangkit Richworks ni. Dengan kejayaan beliau bantu ramai usahawan capai 1 juta pertama kurang dari 3 tahun berniaga. Mesti teruja kan nak tahu macam mana dan apa yang mereka buat? Bagaimana usahawan yang berjaya ni bertindak?

Pada pendapat rina, cuba beri peluang kepada diri sekali ini untuk hadir ke program Bangkit Richworks yang akan berlangsung pada 27-29 Ogos nanti. Korang boleh ikuti dan nilai sendiri perkongsian dan ilmu PERCUMA yang akan beliau kongsikan pada hujung bulan ini.





Jom Bangkit Kembali Bersama RichWorks 


Jangan takut untuk bermula, jangan takut untuk bangkit. Kalau kita susah pada hari ini, kita kena kuat. Sebab kita ada sebab yang kuat kenapa kita perlu terus berjuang. Hari-hari kita doa supaya Allah bagi rezeki yang banyak dekat kita, tapi kadang-kadang apa yang ada depan mata kita tak nampak. Itulah rezeki. Ilmu, peluang, rakan-rakan positif, guru, perniagaan semuanya adalah rezeki, tapi Allah bagi kita handle, terpulang kepada kita macam mana kita nak hargai rezeki Allah bagi. 

Jadi, mulai hari ini, jangan sia-siakan setiap peluang yang datang. Sebagai contoh, jika ada kelas percuma, kau masuk jer, tak payah kisah pasal apa orang lain cakap. Yang nak berjaya adalah diri kita sendiri, straight to the point rina cakap, kalau kita betul-betul nak berjaya, jangan buang masa lagi. Buat terus. 

Rina tak suruh korang percaya dengan Kempen Bangkit Richworks, tapi nak suruh korang terus buat saja, Join kempen bangkit richworks macam mana rina terus join kelas-kelas percuma mereka pada tahun lepas. Itupun kalau korang rasa sayang bisnes korang, nak selamatkan bisnes daripada lingkup, nak bangkit taknak down lagi! Nak jadi usahawan yang berjaya dunia akhirat. Rendahkan ego, harga seminar Dr Azizan 2021 bukannya kena bayar pun!

Rina pun tak sabar nak join Program Bangkit Richworks ni, jom kita daftar. Klik Link dekat bawah untuk terus daftar, moga kita semua berjaya dunia akhirat amiin.




CARA SERTAI PROGRAM BANGKIT RICHWORKS