PENGENALAN

Blog Rinazul adalah cetusan idea dan buah fikiran yang direalisasikan dalam penulisan oleh seorang penulis bebas iaitu Rina Zul.  Blog ini telah ditubuhkan pada tahun 2018. 

Blog ini berkisarkan tentang lifestyle career women yang meliputi informasi berkaitan wanita, kerjaya, perniagaan, agama dan lain-lain lagi.

Tidak terkecuali, Blog Rinazul turut berkongsi pelbagai tips wanita untuk menyelesaikan masalah mereka yang memerlukan.  Dengan melibatkan diri dalam bidang penulisan, Rina menjadikan blog ini sebagai medium perkongsian ilmu dunia dan akhirat. Semoga mendapat manfaat.

Selain itu, Blog Rinazul turut membantu anda dalam menawarkan penyelesaian kepada masalah yang dialami oleh kaum wanita dari segi pemakanan, kesihatan dan kecantikan.  Beberapa produk kesihatan dan makanan, ebook serta lain-lain lagi ditawarkan di blog ini atas keinginan penulis dan juga review berbayar. 

Rina zul juga menawarkan servis penulisan, iklan dan banyak lagi. Boleh lihat di bahagian servis. 

Tiada ulasan:

WAJIB BACA

Kurma Ajwa Asli Madinah : Ciri-ciri, Khasiat, Kelebihan, Harga Terkini

Kurma Ajwa merupakan kurma bangsawan atau kurma nabi yang bertekstur lembut, kering yang lembab, halus dan sangat lazat dari Arab Saudi. Me...