Advertisement

PENGENALAN

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh, sedikit pengenalan berkaitan Blog Rinazul. 


Rinazul adalah sebuah Lifestyle Entrepreneurs Blog (Blog Gaya Hidup Usahawan)
www.rinazul.com

Blog ini berkisar tentang gaya hidup dan perjalanan seorang wanita yang komited mencapai impian sebagai seorang usahawan berjaya dunia akhirat. Blog ini juga berkongsi tips pemakanan, kesihatan, barangan rumah, tips bisnes dan kerjaya dalam perniagaan.

Ringkasan:


Sis Rinazul nekad berhenti kerja dari bidang perbankan pada usia 26 tahun dan memulakan perniagaan secara kecil-kecilan di rumah. Bermula dari Bisnes sandwich kemudian Bisnes kurma Ajwa dan makanan sunnah.

Cetusan Blog ini adalah sebagai inspirasi, motivasi dan tips buat semua untuk mencapai kejayaan yang diidamkan.  Tujuan blog Rinazul ditubuhkan juga adalah untuk berkongsi cetusan idea, buah fikiran, ilmu tips yang serba boleh digunakan oleh masyarakat awam serta semoga memperoleh ilmu yang bermanfaat dari blog ini.

Pengenalan Dari Penulis - RinazulNama diberi Zushazrina Zulkifli yang lahirnya pada tahun 1992. Digelar dengan nama Rin atau Rina. Merupakan seorang Usahawan, turut membina kerjaya dengan company lain dan juga penulis Blog.  Berpengalaman dalam bidang Sales/Marketing, Admin/HR dan Office Management. 

Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Fakulti Pengurusan Pejabat dan telah menamatkan latihan praktikal di Pejabat Setiausaha Negeri Pulau Pinang. Pengalaman kerja sebagai seorang Consumer Sales Executive Maybank, Telemarketing dan Team Leader bagi third party Maybank. 

Walaupun bekerja atau berbisnes secara online, Alhamdulillah pencapaian matlamat dan impian haruslah jelas dan selari dengan tindakan. Blog ini adalah medium perkongsian untuk saya mendapatkan inspirasi bagi diri sendiri dan juga anda semua yang membaca. 

Blog ini juga adalah medium terbaik untuk saya berkongsi ilmu dan pelajaran serta tips yang bernilai berkaitan perniagaan, wanita, pemakanan dan lain-lain lagi. Semoga bermanfaat buat anda semua.

Blog ini turut berkongsi info bermanfaat seperti:

- Ilmu Agama
- Makanan Sunnah
- Tips Pemakanan
- Tips Kesihatan
- Tips Bisnes / Usahawan
- Barangan Rumah 
- Umum


Blog Rinazul juga menawarkan servis penulisan, iklan dan banyak lagi. Boleh lihat di bahagian servis.

Catat Ulasan

0 Ulasan