RINA ZUL: Produk wanita
Memaparkan catatan dengan label Produk wanita. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Produk wanita. Papar semua catatan

Jumaat, 31 Mei 2019

WWW.RIHURA.COM | WEBSITE PRODUK KESIHATAN HERBA SUNNAH

7:32 PG 2
WWW.RIHURA.COM | WEBSITE PRODUK KESIHATAN HERBA SUNNAH
Hi semua, Assalamualaikum. 
Rihura

Hari ini i nak perkenalkan sebuah website yang bakal jadi panduan buat para wanita iaitu www.rihura.com . Seperti yang korang tahu, Rihura adalah jenama bagi Jus kesihatan wanita herba sunnah. Salah satunya adalah Jus Aimra'a ataupun lebih dikenali sebagai Aimra'a (Wanita).

Ia adalah jus kesihatan wanita semulajadi yang dirumus khas dari 13 herba terbaik wanita seperti manjakani, pueraria mirifica, habbatussauda, delima, madu, kacip fatimah dan lain-lain lagi. Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang ramuan jus ini, boleh lihat di sini.  Pendek kata, ramuannya adalah bahan semulajadi yang tidak ada bahan kimia, bahan terlarang dan lain-lain ok.

Rihura pakar dalam membantu anda menjaga kesihatan diri luar dan dalaman dengan baik tanpa ada kesan sampingan dan dapat membahagiakan anda sekeluarga bersama pasangan serta anak-anak.

Nak lihat kesan dan kegunaan Aimra'a? Anda boleh lihat di website Rihura ataupun boleh lihat di Facebook Page Rihura. Nanti i akan update di blog juga untuk berkongsi apa manfaat aimra'a kepada semua wanita di luar sana termasuklah anda yang membaca. 

Jemput semua, jemput bertandang ke website Rihura


Ahad, 5 Mei 2019

Apa Produk Kesihatan Wanita Paling Laris Abad Ini?

12:13 PTG 0
Apa Produk Kesihatan Wanita Paling Laris Abad Ini?
Pernah terfikir tak apa produk kesihatan wanita yang paling laris masa kini? Maklumlah sis ni suka sangat jual produk kesihatan dan kecantikan wanita. By the way, ramai yang tahu sis telah keluarkan Jus Aimra'a iaitu jus kesihatan berasaskan herba dan makanan sunnah. 

Bermula bulan 5 2019 ini, sis akan pamerkan passionate sis di blog ini. wahh gitu! Maklumlah sis rasa dah sampai masanya untuk sis tonjolkan diri dalam bidang perniagaan sekaligus dapat bantu semua wanita dengan lebih banyak lagi dengan medium blog ini.

Semuanya bergantung kepada manfaat produk yang sis jual juga. Sebab kalau produk bagus, rasa berdosa tau tak berkongsi kepada orang ramai. Alhamdulillah sis dah dapat bantu ramai wanita yang mempunyai masalah seperti sis juga suatu masa dahulu. 

Masalah dalaman dan luaran wanita ni terlalu banyak, kadang-kadang kita ingat kita sihat, tapi sebenarnya macam-macam risiko penyakit yang kita boleh dapat. Oleh itu, amat penting untuk kita mencegah dan mengatasi penyakit yang wanita cenderung ini. Semuanya bermula dari pemakanan, gaya hidup, keturunan dan lain-lain lagi.

 

Zaman sekarang, golongan berumur 28 - 50 sahaja akan mencari 'Produk Kesihatan Wanita' manakala wanita berumur 18-28 mungkin akan mencari produk kecantikan wanita. Biasanya yang muda-muda ini lah yang nak cantik, nak gebu, nak montok, nak montel..eh... macam-macamlah lagi. 

Tapi sis tak kisah apa yang korang nak tu, sis cuma nak korang tahu sis ada untuk guide korang lebih sihat dalaman dan luaran (khas untuk wanita sahaja ya). Alhamdulillah hampir setahun sis membantu ramai wanita untuk mengatasi masalah yang mereka hadapi. 

Untuk tahun ini, ada kezutan sikit. Sebab tu lama sis diam sekejap. Nanti sis akan update kezutannya. Insyallah. Semoga ia juga merupakan produk kesihatan yang paling laris masa kini. Nak tahu sesuatu produk tu terbaik atau tidak, pastikan ia adalah produk original dan mempunyai sijil KKM. Kalau boleh, check juga no kkm yang diberikan tu. Jangan main percaya je. Sekarang ramai dah tak kisah dosa pahala, asik nak menipu je. Maaflah ye terbebel pula.

So, korang rasa apa produk kesihatan paling laris abad ini? Tak pernah terfikir kan. Dunia sentiasa berubah, jadi nanti kita research sikit pasal ini dan kongsikan di komen dengan sis okey! Apapun, kalau korang sendiri teringin nak berbisnes dan tak tahu bagaimana nak mula bisnes, boleh ikut Step Mulakan Bisnes Dari Rumah ini.




Jom Baca Juga